Pazinska 31, 11000 Beograd; + 381 (0) 11 6309 300; +381(0) 11 2493 6852

Recepcija

Na recepciji hotela dočakaće Vas nase ljubazno osoblje koje će odgovoriti na sve zahteve gostiju. Oni će vam ponuditi svoju stručnu pomoć, ne samo u vezi smeštaja i boravka u hotelu, već i oko rezervacija restorana, informacija o važnim događajima i manifestacija u gradu, obezbeđivanja prevoza . Sve za puno zadovoljstvo našeg gosta.

Lobby bar

Lobby bar vrhunskog dizajna i unikatnog enterijera , sa masivnim i udobnim mestima za sedenje, predstavlja opuštajući ambijent u kome se možete odmoriti i uživati, daleko od stresnog I užurbanog gradskog života. U okviru Lobby-a nalazi se kafeterija s velikim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića, odlicnih kafa s ljubaznim konobarima koji su tu da Vam pruže vrhunski ugođaj boravka.Bogati doručak na bazi švedskog stola će Vam biti poslužen svakog jutra od 07:00 do 10:00

Smeštaj

Hotel Sterling u svojoj ponudi ima 26 luksuzno opremljenih soba, različitih kategorija. Sve sobe hotela su prjektovane u modernim, toplim i relaksirajućim bojama, opremljene udobnim nameštajem vrhunskog kvaliteta, LCD televizorima, telefonom, besplatnim wi fi internetom ,i sa prostranim i posebno lepo dizajniranim kupatilima i svim neophodnim pratećim sadržajima za Vaš ugodan boravak.

O nama

Sterling, novi hotel u kategoriji četiri zvezdice, smešten je u mirnom I rezidencijalnom delu beogradske opštine Voždovac I nudi Vam jedno novo , moderno i nezaboravno iskustvo u hotelijerstvu, kako Beograda tako i šire.